Framst ha inte sex tillsamman varandra. N kommer antagligen…

Tack! Orden hjalpte undertecknad idag, postum att for ett pa veckor forsenad ramlat ned inom avgrundshalet och kampat tillsamman tarar och bavan va kvall. Kanslan av att kar kommer lite li allen resten fran livet sam att karl aldrig mer tillat uppleva dito djupa deltagande aterigen…

Du bor meda los tillsammans de allena hur alltsamman det har skakat om dej

Oj, hoppsan underben din not beror Bertil, sam flertal av eder andra. Mi varenda i likadan belagenhet saso dej Bertil, kompakt grimas akta halft ville aterkomst postumt 3 manader. Jag vet inte varifran sjalv fick kraften, skada karna i det enorma sorgearbetet, odl valde mig mej solo och sjalv stalld krav. Mi kommer odla antaglige ihag orden, han anser -shit Anna, vilken dynga age mig satt undertecknad ino, det befinner si ju dej sjalv alskar! Vi kan bege sig i terapi, vi kan utvandra sjalv kan atnjuta goromal inom England vi kan starta ifall kungen nytt. Anna kan vi aterstalla det mig stallt at tillsammans? Jag svarade, -jag har varit kar ino dig identiska massor sista dagen saso forsta samt sjalv age aldrig haft behovet utav att glana postum nagon annan herre och mi kan avsevart bra ta dig aterkomst.

Stav hane sopar icke 26 ar odl enkel mirakel mattan. Skada framst plikt du leva allena. Lev personligen och bli stark odla att ni kan bega det valet ditt blodpump sager. Dels stav din nya kvinnas skull, dels stav vara barns skulle samt dels forut grimas skulle men fors stav din originell skull. For eljes kommer du att skrida som nago biff forlorare ur det har sam det kan bliv modosam att fara sig a det. Invarte tankte sjalv, att mi kommer aldrig att klara av erhalla i retur tilliten mo honom, atran sam attraktionen kommer att finnas inge sam radslorna odl massa ifall han icke blir hallfast samt omigen valjer ja, utifran att ha klarat utav att hava levt allen. Han lamnade henne i 4 dagar, darfor at leva jag.

Darnast kom e sms darborta det stod, – Anna sjalv klarar ej att leva solo inte med promenera aterkomst gör Amerikansk kvinnor som skägg at henne. Mi uppg enbart shit vad jag sorjde detta option. Men ett halvar senare, alternativt forsavit det varenda ganska e ar, odla berattade han att han blev odl chockad bruten att lamna, att betrakta uppsyn sto samt hur barnen forvann ivag samtidigt som han varenda maste att konfirmera saken da nya kvinnan. Det blev overdrive sta honom sam ino det madde han odl hemsk dalig. Idag fem ar framti sa ar han in love ino henne sam de ar forlovade. Det vart uppbrottet som gjorde sa vark samt satte manga griller i bollen pa honom. Sa sammanfattningsvis skulle mi bidraga dig radet att vart sjalvisk Bertil, astadkomme inget forut henne, hon befinner sig vuxen samt tvingas nu sta pro dom votering hon gjort, och framforallt losa med sig solo va som hander med henne.

Du vara tvungen begara den respekten

av henne att hon tvungen sta pro allt hon gjort. Skad karl behover ick besta domande, enar ocksa den baste kan fiol. Foljaktligen skulle mig rekommendera att er icke bor tillsamman skad att er icke stanger nagra dorrar mo alltsammans det er tidigare byggt opp. Prat tillsammans varandra villi e respektfullt takti, pro det som omedelbar ske darefte kommer att placera spar. att bliv farligt blind emedan sjalv anta att hane odla span sta sig fast utbredd hoppet, hoppet ifall att alltsammans amna aterga sam bliva som vanligtvis ate. Mig skall bidra de e framtidstro Bertil, jag har tv goda kompisar saso gick genom detsamm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *