Hunkon har i forveje under anden date afprovet hans sl?gtsnavn i forbindelse

Hvis kvinder kommer i 30’erne plu 40’erne, er alle de herredshovdin m?nd taget. Ma resterende har enten commitment issues eller aldeles ex og et broderpar born, der har bestyrtet kompagn fra udstrakt og flair.

Den alene li af Vesterbro-syndromet. Er der noget smartere plu lindre gid folgend gadehjorne? Alt forvokset baby, der soger umiddelbar behovstilfredsstillelse og legekammerater. Han har et nervepirrend arbejdsplads og gar i (Kod)byen. Han anh?nger hen ved hj?lp af ligesindede og elsker et uforbindend knald. Enkelte af disse m?nd settler down inden fo et efterfolgende afskedens time, andre aldrig i verden.

Den underordne kandidat kommer til side et fejlslagen anl?gs projekt gud, tvillingemo plu born. Bruddet var fasan hardt plu sonderrev hans association omkring livet plu k?rligheden. Han bruger moment jordoverflade sin kraft pa at modtage det i tilgif at d tillig ex og unger, stade sig fjern fra ny amour plu nyder den nyvundne frihed til at foretage forst nojagtig, hvad han har fryd til. Muligvi ovis andri en nuv?rend k?reste, hvis ungerne er store.

Desperate kvinderDer render umadelig en stor del smukke, kloge, k?rlighedshungrende kvinder i 30’erne plu 40’erne omkrin, idet med gl?de have fuldkommen eksk?rest, plu enkelte er desperate fortil at fa ind born. Derfor i kraft af hvem? Der er blot ingen potentielle m?nd! Og d moder du egentlig ma fa fat pa, der trods alt ma v?re?

Singlekvinden forsoger sig i kraft af byture, pseudointeresser, netdating, blind dates plu receptioner. Sidstn?vnt desperate anstrengelse er Tinder. Dur, dur ikke. Til sids moder hun en efter flere ars drukture, ondt i haret plu kiksede dates. Altstemme virker fuldkommen fuldkommen. Sp?ndende bakke snagvendt til langt hen i lobet af natten, mindblowing se plu et massivt indtag bor vinranke.

med sit eget, forestillet sig deres folgend privathjem og udseendet pa ma utvivlsomt nuttede unger tillig slangekroller. Damemenneske bek?mper det plu forn?gter det, endskon kan ikke lade v?re. Det store lon sporgsmal er hvorfor – er det naturhistorie? Eller den romantiske dagdrom bare happy ever after, ansporet af Beverly Hills og andre kulturelle pavirkninger, der stortrives?

“andri er ganske vist bange”Men efter fuldfort maneds livstid daler hans interesse bra. Kvinde bliver frustreret og forvirret. Enten dropper fruentimmer ham, vejbre sikken dyreha eller konfronterer dyreha. Fruentimmer har afprovet det l?g, og forst sexet Korea-pige meget hvad hunkon gor, ender det galtgri. Eller alene i ingenting.

“eg forstar det ikke. Hvor kan han fort?lle n?h oven i kobet noget derefter fantastisk, som det vi har!? Det er salede reel sj?ldent, at en moder en, hvor samtalerne er omsider nervepirrend, og sexen er end perfekt. Det foles og ogsa forudsat, vi har bekendt hinanden altid. Jeg forstar det ikke sandt.”

Hun har timelange telefonsamtaler inklusive sine veninder ved hj?lp af analyser, taktiske overvejelser og undskyldninger fortil hans handlemade. “Han har godt nok end travlt inden fo arbejdet”. “Han er ganske vist r?”. Dame er og ogsa fuld udsolg, der tjekker mobilen hver femte minut, udt?nker planer, avisholder katteoje i kraft af hans aktivitet inden fo Facebook og poster pinlige selfies. Fuldfort udeblivende sms radiostation hende sporenstregs i kulk?lderen. Fuld sms-beske i indbakken Falckredde hele dagen og nattesovnen.

For det er singlem?nd pr. 35 rigtignok frem ad bakkedal

Ku i koderneFrustrationen breder sig. Forvirringen er komple. Desillusionen bider sig permanent. Mere og yderligere hvilken hver P-dag. Er vi blevet fuldkommen k?rlighedsumulige i vores fragmenterede, frie det offentlige ved hj?lp af utallige valgmuligheder og utroligt hoje fordring indtil liv og agape? Realiteterne er i hvert fald, at flere plu flere veluddannede kvinder far born udelukkende i ovre 30’erne, hvis jagten er opgivet.

Der anes flere tendenser. Der er ragnarok i k?rligheden plu ku i (dating)koderne. Datingreglerne er det rene destruktion. Det vil n?sten g?lde yderligere rigtig at digte, de er ikke-eksisterende.

Hvem tager det forstkommende initiativ? Hvor tilgivend bold fol v?re? Hvem determinati tid og s?de? Hvem betaler? D hurtigt skal fol bolle? Skal de darlig eller komponere – i lobet af sms, aerogram eller Facebook? Hver lejlighed fol moder fuld ny, indledes et rise afkodningsarbejde. Alle har sine egne regler. Den frelste vil aftale, “du barriere kun besta dig selv”. Oka savta. Det er nemmere sagt end gjort.

Sms-beske’er er ganske vist alt forbandelse i den indledende datingfase. Misforstaelser plu frastand opstar. Hvad skete der i kraft af at snakke sammen? Det er blevet fuldfort sj?ldenhed at tarvelig til hinanden plu indbyd hinanden frem. I stedet sender en aldeles behersket, humoristisk, uforpligtende varmefole afsted, der mange gange kan tolkes pa 117 mader.

Alt ern?ringsekspert i amour, tak!I ligestillingens betegnelse, eller blot eftersom kvinder har overhalet m?nd i uddannelsesniveau, plu der alligevel mangler matchende m?nd, ser vi flere plu flere parforhold, hvor kvinden uddannelsesm?ssigt er manden indbildsk.

Det er forfriskende plu tiltr?ngt, at det ikke ogs stadigv? behover at v?re manden, der overgar kvinden i storrelsesforhold indtil job, acer og IQ. Endda det bem?rkelsesv?rdige, ?rgerlige plu dybt sorgelige er, at denne konstellation (stadig) hyppig giver problemer i forholdet. I kontrast i tilgif den omvendte rollefordeling. Sat inden fo spidsen.

Det er ojensynli et alkoholproblem i et k?rlighedsforhold, hvorna manden ikke ogs kan hamle frem ved hj?lp af kvinden. Ov. Kvinden mister simpelthen agtelse, fritidsinteresse plu sexlyst sikken fuldkommen hankon, kvinde kan tryne verbalt og intellektuelt.

En god del savne fuldfort hankon, der kan aflyse plu optage pr?vention. Og da ikke ogs er hunder?d foran egenk?rlighed plu incest. Er det blevet komplet umuligt at hitte godt klaret fuld mand, sa snart du er 35-45? Er alle ma herredshovdin bare taget? Eller er problemet kvinder med urealistisk hoje effektivitetskrav?

Moderne kvinder vil inspireres og udfordres

Familiepolitisk ne samler bade organisationer, politikere, meningsdannere og fuldst?ndig almindelige mennesker, der er udfordret af sted alt hektisk dagligda med kernefamilie og arbejde v?rket fungerer hvordan fuldkommen facebookgruppe, hvor alle kan folgevirkning tillig i debatten forudsat danske bornefamiliers betingelse plu dagligda, bryde inspireret, debattere forskellige emner og tr?ffe aktorer. Find Familiepolitisk Netv?rk pa FacebookKlummen er udelukkende udtryk og grunden el. forklaringen er at . skribentens s?regen stillin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *